Vi är specialister på
utsug – fläktar – filter
för alla miljöer

 
Elmia Svets & Fogningsteknik 2018

Den 15 till 18 maj kommer vi att ställa ut på mässan Elmia Svets &…

 Läs mer ›
VD Anders Hedlund ”Årets företagare”

Anders Hedlund, VD på Fumex AB, har blivit utsedd till ”Årets företagare 2018” i Skellefteå…

 Läs mer ›
Slangrulle ASE 130

Manuell slangrulle för avgaser, anpassad för Ø200 mm slang. ASE 130 är optimal på arbetsplatser med stora stillastående fordon.

Läs mer › 
 

Produkter som gör skillnad

En del av vår framgång beror på stort fokus på produktutveckling. Design, materialval och produktionsteknik är något vi ligger i framkant av. Marknadens bredaste sortiment av armtyper och dimensioner gör att vi oftast kan hjälpa våra kunder till den optimala lösningen för just deras behov.

Våra produkter ger dokumenterat bättre och hälsosammare arbetsmiljö. Det innebär en friskare och mer motiverad personal med mindre arbetsrelaterad sjukfrånvaro som följd. Lägre energi- och uppvärmningskostnader är ett annat exempel på vad våra produkter kan innebära för användaren.

 
 

Fördelar utan fördröjning

I dagens samhälle är tid en bristvara. Vi försöker skapa den åt våra partners och kunder. När akuta arbetsmiljöproblem kräver snabba svar och insatser ska vi finnas tillgängliga. Bygg- och installationsprojekt som inte riktigt flyter på ska inte bero på långa leveranstider från oss.

Vi vill kännetecknas av hög servicegrad, stor flexibilitet och korta leveranstider. En hög ambition som vi varje dag arbetar på att uppfylla. En erfaren och kompetent personal som fortfarande vill utvecklas och växa tillsammans med en flexibel och snabb monteringsproduktion möjliggör det.

 

 
 

En nära partner.

Uttrycket att verka utan att synas stämmer väl in på oss. Trots det erbjuder vi marknaden en svårslagen närhet. Vårt nära samarbete med lokala och rikstäckande ventilationskonsulter och installatörer är förklaringen. Genom våra respektive expertkunskaper strävar vi efter att ge de bästa lösningarna till våra gemensamma slutkunder.

Vårt sätt att närma oss marknaden skapar förutsättningar för våra produkter att användas optimalt. Rätt produkt projekteras in i rätt miljö för att sedan installeras på avsett vis. Skulle något gå fel på vägen så finns hjälpen att få lokalt.

 

 
 
  • Fokus på produktutveckling
  • Marknadens bredaste sortiment av armtyper och dimensioner
  • Hög servicegrad, stor flexibilitet och korta leveranstider
  • Rätt produkt i rätt miljö