Bransch

Fumex har marknadens bredaste sortiment av produkter för evakuering av skadliga luftburna partiklar och gaser. Vårt produktprogram erbjuder effektiva lösningar för alla typer av miljöer som t ex laboratorier, industrier, fordonsverkstäder samt ATEX-klassade miljöer.

Industrimiljö

Fumex erbjuder ett brett sortiment av produkter till industrin. Positionsstabila punktutsug, effektiva fläktar och verkstadsutrustning som skärmar av, skyddar eller förbättrar arbetsställningar.

Laboratoriemiljö

Fumex är genom sin bredd och spets världsledande inom laboratoriemiljö. Hög positionsstabilitet, ren insida med låga tryckfall samt modern och användarvänlig design i aluminium kännetecknar produktsortimentet.

Fordonsavgaser

Fordonsavgaser

Fumex erbjuder ett komplett program för miljöer med stillastående fordon och fordon i rörelse. Högkvalitativa materialval och innovativa konstruktionslösningar möjliggör enklare installation, användning och underhåll.

ATEX (Explosiv miljö)

ATEX (Explosiv miljö)

Fumex erbjuder en rad godkända produkter för miljöer där det finns krav på säker hantering av explosiva gaser och stoft i enlighet med ATEX-direktivet.

Hittar du det du letar efter?

Vi hjälper dig gärna! Ta kontakt med oss så ser vi till att ni hittar rätt produkt för era behov.
Kontakta oss

Är det något du behöver hjälp med?

Vi hjälper dig gärna! Ta kontakt med oss så ser vi till att ni hittar rätt produkt för era behov.
Kontaktformulär (SE)