Företaget

Fumex är en världsledande tillverkare inom sektorn för miljöteknik. Fumex är specialister på utsug, fläktar och filter för alla typer av tillämpningar och miljöer. All tillverkning och produktutveckling bygger på modern teknik och design som skapar framtidens produkter för en bättre arbetsmiljö.

MARKNADSLEDANDE PRODUKTBREDD

Fumex har idag marknadens bredaste sortiment av produkter för evakuering av luftburna skadliga gaser och partiklar. Produktprogrammet omfattar allt från punktutsug för industriell- och laboratoriemiljö till utsug för fordonsavgaser, fläktar, styrautomatik, filter samt verkstads-utrustning.

Fumex framtid bygger på fortsatt utveckling av hög-kvalitativa och innovativa produkter. Tack vare ett väl sammansatt team av erfarna medarbetare inom industriell design, ingenjörs, försäljnings- och marknadsspecialister kan vi fortsätta utvecklingen av våra produkter.

”Fumex framtid bygger på fortsatt utveckling av högkvalitativa och innovativa produkter.”

Genom att kombinera produktutveckling och produktionsstrategi har vi möjlighet att vara ett av de mest anpassningsbara företagen i branschen. Vi kan således med korta ledtider och snabba leveranser möjliggöra det bästa sortimentet och kompletteringar till sortimentet för evakuering av luftburna gaser och partiklar.

HÖG SERVICEGRAD OCH KORTA LEVERANSTIDER

Kvalitet och snabbhet gällande service, support och leveranser är något av en specialitet. Tack vare rationell monteringsproduktion kan vi ofta erbjuda korta leveranstider, även vid speciella behov eller anpassningar.

På Fumex har vi sedan starten 1971 arbetat med höga krav på vår service. Genom kompetensen och erfarenheten hos våra medarbetare säkerställer vi att du som kund alltid får den bästa supporten i tekniska frågor.

Vi tror på att alltid finnas nära våra kunder och samarbetspartners för långsiktiga relationer.

Vi tycker att snabba och korrekta leveranser hör till god service, på Fumex värdesätter vi korta ledtider och snabba beslutsvägar just för att våra kunder ska kunna vara flexibla i sin beställningsprocess. Som en av marknadens ledande aktörer inom evakuering av luftburna gaser och partiklar är det en självklarhet för oss att se till våra kunders behov i alla lägen.

Närhet och snabbhet genom samverkan och nätverk

Vårt nära samarbete med ventilationskonsulter och installatörer borgar för optimala lösningar både i fråga om produktfunktionalitet och servicemöjligheter för våra gemensamma slut-kunder. En nätverksfilosofi som i praktiken ger oss en lokal närvaro oavsett våra slutanvändares geografiska läge.

Genom egen personal, ventilationskonsulter och installatörer finns Fumex representerade i alla världsdelar.

Detta för att våra slutkunder ska få möjlighet till den service och flexibilitet som vi tycker marknaden förtjänar. Genom vårt nätverk har vi alltid en direkt förankring till våra kunders utmaningar, detta ger oss en möjlighet till ständig förbättring och utveckling genom transparens och intryck från alla typer av miljöer. Vårt team av erfarna specialister arbetar ständigt med produkt och leverans-förbättringar genom hela näringskedjan, från produktion och utveckling i vår hemstad Skellefteå till installation i Bejing, Tirana, Colorado, Mexico City eller någon av alla andra fantastiska destinationer för vår utrustning.

Mediabibliotek

Här finner du material för nedladdning som underlättar för att bygga kommunikativa enheter som är i linje med vår identitet.

Fumex logotyp
Fumex+Pure Advantage
Grafisk manual
Kontakt
Vid frågor kontakta
nicklas.boman@fumex.se

Är det något du behöver hjälp med?

Vi hjälper dig gärna! Ta kontakt med oss så ser vi till att ni hittar rätt produkt för era behov.
Kontaktformulär (SE)