Jobba hos oss

Att arbeta på Fumex innebär att arbeta på ett företag som är en världsledare inom sin bransch och lägger mycket energi på att förbli det.

Våra grundvärderingar, närhet och engagemang, är grunden i hur vi agerar, både internt och externt.

Vår kultur präglas av innovation- och extrem serviceanda. Vi har växt till att idag vara en världsledare inom vissa sektorer för miljöteknik och vår svenska mentalitet genomsyrar fortfarande bolaget trots vår globala representation.

Vårt arbetsklimat kännetecknas av snabba beslutsvägar och goda karriärmöjligheter där våra medarbetare ges chansen att göra skillnad – på riktigt.

Vårt arbete innebär att vi dagligen fokuserar på att tillgodose våra kunders önskemål, förväntningar och behov. På Fumex är vi specialister inom vår bransch vilket betyder att vi tar ansvar för att hjälpa våra kunder att hitta den optimala lösningen på dennes problem. Detta gör att vi har behov av många kompetenser inom flera arbetsområden – allt ifrån produktutvecklare, montörer, ingenjörer, projektledare till marknadsföring, försäljning, stabsfunktioner och administration.

”Fumex är en internationell tillverkare av produkter inom sektorn för miljöteknik. Bolaget är specialister på utsug, fläktar och filter för alla typer av tillämpningar och miljöer. All design- och produktutveckling samt produktion sker i Sverige för en global marknad. Fumex har dotterbolag i USA, Tyskland och Kina, samt återförsäljare över hela världen.”

Oavsett vakanser eller inte så är vi alltid intresserad av morgondagens medarbetare, så tveka inte att skicka ditt CV till info@fumex.se eller använd formuläret nedan.

 

Karriär

Just nu söker vi inte personal. Men Fumex är alltid intresserade av personer med rätt engagemang, drivkraft och utbildning som kan göra oss starkare som företag. Om du känner att just du är den personen, så är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Skicka in CV