Nyheter

Fumex Sverige besöker Frankfurt och det tyska dotterbolaget

I början av oktober flög medarberatre från Fumex Sverigekontor till Frankfurt för en intern konferens och kick-off. På plats möttes teamet, som bestod av 29 kollegor, av Fumex tyska dotterbolag, representerat av Karima Kuschel och tre kollegor, som visade sina gäster runt i anläggningen som ligger cirka 25 minuter norr om Frankfurts centrum

 

Dagen fortsatte med intressanta föreläsningar och insikter om hur Fumex Tyskland bedrivs och hur dess försäljningsavdelning fungerar. De lyfte fram tillförlitliga leveranser och service och produktkvalitet som särskilt utmärkande för Fumex framgång. Under helgen presenterade VD Anders Hedlund Fumex strategiska plan för 2022 till 2024 och gav alla en uppdatering om de nya anläggningarna i Skellefteå, Sverige.

Anders Hedlund, Engelbert Adams and Karima Kuschel.

Anders Hedlund, Engelbert Adams and Karima Kuschel.

När det gäller teamwork-aktiviteter fick de besökande svenskarna uppleva sightseeing i den vackra staden Frankfurt, och njuta av lokala delikatesser och festligheter.

– Sådana här resor är ett bra sätt att stärka en redan gedigen laganda, och samtidigt uppdatera alla om företagets mål och visioner. Varje år arrangerar vi olika typer av företagsaktiviteter, oavsett om det är julbord eller en resa till Frankfurt. Men som resten av världen har vi också varit begränsade av Covid-19. Så vårt team uppskattade detta mycket! Vi vill tacka våra tyska kollegor för deras gästfrihet, och vi kommer att ge tillbaka tjänsten förr än senare, säger Evelina Degerman, HR-chef på Fumex Sverige.

Kategori: Nyheter
 

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra produkter